STONEHOUSE VILA POPLAT

Tražite li mjesto za romantičan i tih odmor, dovoljno daleko od urbanog života, Poplat je za Vas. StoneHouse je prostrana kuća za cijelu leptirrvašu obitelj i možda vaše prijatelje s velikim prostorom oko kuće za razne aktivnosti i pravi odmor u dubokom hladu ili sunčanoj plaži... Kuća sa pogledom na pučinu i nezaboravni zalaz sunca. Dodite! Istražite naše stranice i provjerite zašto vas pozivamo na nezaboravni odmor u Poplat.

Za 15 - 19 osoba.
Bazen:10,50 m x 5,10 m + 2,00 m x 2,00 m, Morska voda.                
Udaljenost od plaže: 100 m.
Udaljenost od mora: 50 m.
Soba:7
Dnevni boravak: 4
Jakuzi: 2
WC: 6

stonehouse cijela


“STONE HOUSE Villa”
Prizemnica sa polukatom. Asimetricnih geometrijskih oblika. Igradio ju je i dizajnirao sam vlasnik od sivog kamena s podrucja Poplata od: 1997 god. Interijer je ureðen raznim dekorima,unikatnim origanilnim slikama : M.Brkanovic; sklupturama od drva i kamena:  D.Brkanovic. U bezbroju detalja kojim obiluje interijer i exterijer možete na prvi pogled uočiti  osobnost i dušu vlasnika pretvorivši svoj san u kuću iz snova.


LOKACIJA

Kuća je smjestena na omedjenom zemljistu dimenzija cca 40 x 38 metara. Sakrivena u okruženju netaknute prirode od javnog puta gustom borovom sumom i prirodnim nadvisenjem. U potpunsti je prilagoðena okolišu. Zemljiste je uredjeno i ograðeno kamenim zidovima koje su  ukrašene kovanim ogradama , kapijama, kamenim  posudama sa cvijećem. Time Vam je u potpunosti zaštićena Vaša privatnost i intimnost. Jutarnji  pogled  prema pučini plavog mora i otoka Proizd sigurno  će ostati u nezaboravnom sjeæanju dok budete pijuckali kavu. Vašim dolaskom na okuænicu èuti æete šum mora, pirkanje vjetra kroz borove iglice, cvrčke koji neumorno crvče.
Opiti će Vas miris levande i šarolikog cvijeće. Vidjet ćete leptiriće, ptice, skakavce što skakuću s cijeta na cvijet, s grane na granu.
U predvećerje nezaboravan zalazak sunca ki miris ribe sa roštilja pomiješan sa Korčulanskim maslinovim uljem i mirisom domaceg vina. Večernje nebo puno zvijezda, svjetlost ribarica, mreškanje mora kroz grote. To vam pruža kuća iz snova: MIR , ROMANTIKU, OPUŠTANJE.

“STONE HOUSE”

Sastoji se od 4 prizemena apartmana sa odvojenim ulazima. Terase u sjeni sa garniturama za sjedenje i velikim drvenim stolovima. Zidana kamena ognjista za pripremu rotilja,posebna su atrakcija.Vanjski tus, zagrijavan suncem, užitak je nakon morskih aktivnosti ili osvježenje u vecernjim satima.Prostor za intimne razgovore uz dvoje ili uz knjigu u dubokom hladu. Posebna atrakcija je igraliste za odbojku ili bagminton na kojem se možete satima zabavljati. Uredene gredice sa sa cvijecem doprinose vasem potpunom opustanju i odmoru. U dvoristu ima dovoljno prostora za sigurno parkiranje vasih limenih ljubimaca. Vlastita akumulacija vode sa hidroforom osigurava komfor opskrbe pitkom i sanitarnom vodom.

Tlocrt StoneHousa
poplat


tlocrtKucem 

Rules for use of pool and safety of guests at the StoneHouse (PDF file)

 
 
OSTANI POVEZAN    icon-facebook   icon-twitter   icon-youtube  


StoneHouse Certifikat for quality        Croatia Hrvatska       horizontal solution PP old

ELEGANCIJA NA OTOKU KORCULI
Intimno i romantično odmaralište na pučini, smješteno na otoku Korčuli, samo nekoliko sati od Dubrovnik, uroniti će Vas u čaroban svijet Mediterana iz snova, ponudom svijetske klase.